Werk in opdracht

Schilderijen

In een persoonlijk onderhoud inventariseer ik uw wensen, ervaar de ruimte waar het kunstwerk komt te hangen en geef advies over de grootte en vorm van het doek en kleuren.
Vanwege mijn jarenlange ervaring als stylist / etaleur ben ik feilloos in staat om de sfeer en het karakter van een ruimte snel te doorgronden. Hierdoor bedenk en maak ik een kunstwerk wat perfect tot zijn recht komt, of dit nu in een woonhuis of een bedrijfspand is. Nadat er een richtprijs overeengekomen is, ga ik voor u aan het werk.

Portretten

Ieder portret is voor mij uniek en bijzonder. Het tijdloze karakter van een schilderij, maar ook de manier waarop ik iemand zijn of haar persoonlijkheid kan vangen. Daarbij kan ik naast het traditionele doek ook een extra dimensie aan het portret geven door het vast te leggen op bijvoorbeeld hout, waardoor een uniek kunstobject ontstaat.
De uitgangspunten voor de kunstwerken worden in samenwerking met u bepaald.

Een bijzondere toepassing is een reeks van portretten, waarbij de levenslijn van een persoon of dier wordt vastgelegd op het doek, zie onderstaand voorbeeld van een opgroeiend kind.

Enthousiast?

Kom gerust mijn werk bekijken. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06-55345834 of mail info@yvonnevansanten.nl.